Schmink-kopen-online.nl is een zeer betrouwbare speler op de internetmarkt. Wij komen oorspronkelijk voort en hebben nog een familiaire band met de oudste feestwinkel van Nederland en een begrip in feestartikelen en tevens bij koninklijke beschikking Hofleverancier.

Schmink-kopen-online.nl werkt echter niet samen met het moederbedrijf en heeft een eigen markt en heeft een eigen beleid, prijs en policy.

Bij ons geen verrassingen, maar eerlijk zakendoen!

We hebben heel veel verschillende artikelen altijd op vaste voorraad en kunnen u bijna altijd de volgende dag voorzien van de aangekochte spullen.

Ons assortiment van schmink-kopen-online.nl behelst uiteraard een prachtige collectie schmink en toebehoren.

Maar ook met ingewikkelde vragen kunt u bij ons terecht. Wij hebben de ervaring en de expertise in huis!  Al uw vragen kunt u via de mail stellen via info@onlinefeestwinkel.nl 

Onze voorraad is ook behoorlijk diep, dus aantallen zijn vaak ook geen probleem. Toch kan het voorkomen dat de voorraad niet toereikend is. U weet dan wel binnen 1 dag hoe het ervoor staat en of we op tijd kunnen leveren. Dus geen onzekerheid, u krijgt direct een eerlijk antwoord. Wanneer we niet snel direct kunnen leveren, hoort u dat meteen en storten wij het door u betaalde geld gegarandeerd de volgende dag terug op uw rekening.

Niet alleen bedienen wij de particuliere markt, maar wij verzorgen ook veel grote klanten, zoals reclame bureaus, pretparken, kermissen, festivals, musea of andere grootverbruikers. Vraag gerust bij grote aantallen een offerte of we maken voor u een staffelprijs.

Alle onze prijzen zijn inclusief BTW en u ontvangt zowel via de mail als in het pakket een originele Nederlandse factuur met de juiste uitgesplitste BTW bedragen.

We zijn niet aangesloten (vanwege de hoge contributie bijdrage) bij een internetbranche organisatie, maar handelen in eer en geweten wel als zodanig en zullen klachten nooit makkelijk afdoen.

Uiteraard zijn uw op- of aanmerkingen van harte welkom, zodat we wellicht onszelf nog kunnen verbeteren! 


Hopelijk zult u onze site veel bezoeken.

Met vriendelijke groet,

Het team van Schmink-kopen-online.nl

Betaalmogelijkheden